Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba z cukinią. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 187 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz pod ręką sól, mielony cynamon, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chocolate Chip Cukinia Bread, Niskotłuszczowy chleb z cukinii z czekoladą, oraz Chocolate Chip Cukinia Bread podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, sól, gałkę muszkatołową, cynamon i proszek do pieczenia. W innej misce ubić jajka, mus jabłkowy, olej, skórkę pomarańczową i wanilię. Wymieszać z suchymi składnikami aż do zwilżenia. Złóż cukinię, orzechy i chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Soda Oczyszczona
Skórka Pomarańczowa
Mus Jabłkowy
Cynamon
Cukinia
Wanilia
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Orzechy
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieś do dwóch nasmarowanych 8-in. x 4 po. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.