Chleb Wiejski

Chleb Wiejski
Chleb wiejski wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz aktywne drożdże, mąkę chlebową, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj Chleb wiejski do Maszyny do chleba, Ciasto Z Makiem Wiejskim, oraz Skinny Minny Lemon Poppy Bread (fruit Loop Bread) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzać nasiona na blasze do pieczenia w piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 4 minuty; ostudzić całkowicie. Ten krok jest opcjonalny. Nasiona można dodać Nie Prażone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Składniki umieścić na patelni do pieczywa w kolejności sugerowanej przez producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
3
Wybierz podstawowy cykl chlebowy i rozpocznij.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn