Chleb serowo-Oliwkowy

Chleb serowo-Oliwkowy
Chleb z serem i oliwą może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, masło, chleb i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Chleb z serem, szynką i oliwą, Chleb Z Serem Oliwnym, oraz Chleb Z Serem Oliwnym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać masło i majonez do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MasłoMasło
3
Wymieszać w proszku czosnek i cebula w proszku. Następnie wymieszać z serem i oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
SerSer
OliwkiOliwki
4
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na francuskim chlebie i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 do 12 minut. Zwiększyć ciepło do pieczenia, i gotować, aż ser topi się i chleb jest złoty brąz, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn