Chleb serowo-Oliwkowy
Chleb z serem i oliwą może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, masło, chleb i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Chleb z serem, szynką i oliwą, Chleb Z Serem Oliwnym, oraz Chleb Z Serem Oliwnym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać masło i majonez do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
Wymieszać w proszku czosnek i cebula w proszku. Następnie wymieszać z serem i oliwkami.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na francuskim chlebie i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 do 12 minut. Zwiększyć ciepło do pieczenia, i gotować, aż ser topi się i chleb jest złoty brąz, o 2 do 3 protokół.