Chleb Pomidorowy Po Włosku
Włoski chleb pomidorowy może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis ma 153 kalorii, 2G białka, oraz 15g tłuszczu na porcję. Za 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Foodnetwork wymaga sardeli, oliwy z oliwek, okrągłego bochenka chrupiącego chleba i pomidora. 24 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 21 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chleb Pomidorowy Po Włosku, Pieczenie chleba: chleb po włosku z białą pełnoziarnistą, oraz Gigantes z pomidorów i ziół po włosku dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Podgrzej około 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj chile i czosnek i smaż przez 2 do 3 minut. Wyłącz ogrzewanie i ostudź kilka minut.
Przekrój chleb na pół poziomo i opiekaj lub zwęglaj.
Przekrój pomidora na pół poziomo i energicznie wetrzyj miąższ w prażoną powierzchnię chleba i dopraw solą do smaku. Jeśli ozdabiasz sardele, pomiń sól. Posmaruj chleb pomidorowy oliwą z chile i udekoruj kaparami, oliwkami i anchois, jeśli używasz.
Pokrój na porcje i podawaj.