Chleb Piwny I

Chleb Piwny I
Piwo chleb I jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jeśli masz piwo w butelce, mąkę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Salt Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-możesz zrobić chleb piwny w domu z naszym take alike, Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, oraz Please Your Beer Lover With Beer Bread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać cukier i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj piwo i nadal mieszaj, najpierw używając drewnianej łyżki, a następnie rąk. Ciasto będzie lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
3
Wlać do 9 x 5 cala natłuszczonej patelni Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni) przez 50 przez 60 minut. Wierzch będzie chrupiący, a wnętrze będzie miękkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać posypane masłem lub serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Do SmarowaniaSer Do Smarowania
MasłoMasło
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn