Chleb Makowy I

Chleb Makowy I
Chleb makowy może jestem właśnie tym chlebem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 31 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 16 fanów. Jeśli masz cukier, olej roślinny, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Skinny Minny Lemon Poppy Bread (fruit Loop Bread), oraz Chleb Makowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 9 x 5 calowe patelnie Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać mąkę, sól, cukier i sodę w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodaj wanilię, mleko, jajka i olej. Beat przez pięć minut z mikserem elektrycznym. Wymieszać z makiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
WaniliaWanilia
JajkoJajko
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Wlać ciasto do patelni bochenkowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec przez godzinę. Fajne na stelażach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn