Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać dash pieprz, sól, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Chleb Kukurydziany Łyżka, Chleb Kukurydziany Łyżka, oraz Chleb Kukurydziany Łyżka.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Stopniowo ubić w mleku. Ubić jajka, masło, sól, gałkę muszkatołową i pieprz do wymieszania. Wymieszaj kukurydzę i kukurydzę w śmietanie. Wymieszać w mieszance chleba kukurydzianego tylko do zwilżenia.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać do natłuszczonej 3-qt. powolna kuchenka. Przykryć i gotować na wysokości przez 3-4 godziny lub aż środek jest prawie ustawiony.