Chleb Kukurydziany Shaker
Chleb kukurydziany Shaker może być tylko chlebem, którego szukasz. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, koperek, substytut jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Shaker Citrus Pie, Shaker Orange Pie, oraz Shaker Lemon Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników (przez sól) połączyć w dużej misce.
Połączyć substytut jajka, mleko, masło i miód; wymieszać trzepaczką. Zrób dobrze w środku suchych składników; dodaj mieszankę mleczną. Mieszać tylko do połączenia. Łyżka do 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 375 przez 35 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Chłodno na patelni.