Chleb Gumdrop
Chleb Gumdrop zajmuje około 50 minut od początku do końca. Za 43 centy za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 387 kalorii , 7 g białka i 15 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 15 osób. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i kup gumdrops, herbatniki/mieszankę do pieczenia, mleko i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 32% , to danie jest raczej kiepskie. Podobne przepisy to Chleb dyniowy żurawinowy , Budyń chlebowy Tiramisu i Przyjemnie proteinowy chleb dyniowy .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mieszankę ciasteczek i cukier. W innej misce ubij jajko i mleko; dodaj do suchych składników i dobrze wymieszaj.
Dodaj orzechy i żelki; mieszaj, aż składniki się połączą.
Wlać do trzech natłuszczonych foremek do pieczenia chleba o wymiarach 5-3/4 cala x 3 cale x 2 cale.
Piec w temperaturze 350° przez 35 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut; wyjąć z foremek na kratkę, aby całkowicie ostygło.