Summer Squash Pie
Jeśli 84 grosze za porcję spada w budżecie, Lato Squash Pie może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i zbierz sól, niepakowaną skorupę ciasta, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ogolone letnie Squash z kwiatami squasha, Najprostszy Letni Squash, oraz Summer Squash Amy.
Instrukcje
Linia niepękana skorupa ciasta z podwójną grubością folii o dużej wytrzymałości.
Piec w temperaturze 450° przez 5 minut.
Usunąć folię; lekko posmarować jajkiem.
Wyjmij do stojaka z drutu; zmniejsz ciepło do 350°
W dużej patelni nonstick, saute cukinia i żółty squash w oleju przez 10 minut lub do bardzo przetargu.
Posypać przyprawami; łyżką do skorupy ciasta. Top z pomidorami.
Połącz ser z majonezem; rozłóż na wierzchu.
Piec w temperaturze 350° przez 25 minut lub do złotego koloru. Przechowywać w lodówce resztki.