Chleb Grillowany Boczkowo-Cheddarowy
Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 13g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz ostry ser cheddar, masło, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheddar Bacon Bread-Maszyna Do Chleba, Boczek Cheddar Chleb, oraz Boczek Cheddar Chleb Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Pokrój bochenek chleba w plastry o grubości 1 cala. Lekko po jednej stronie każdej kromki chleba posmarować masłem.
Kłaść plastry, masło od strony dołu, na nieutwardzonym arkuszu ciasteczek.
Posypać serem, boczkiem i natką pietruszki równomiernie na kromkach chleba.
Kromki chleba, masło do dołu, bezpośrednio na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 4 do 6 minut lub aż dno chleba jest upieczony i ser topi.