Chleb Grillowany Boczkowo-Cheddarowy

Chleb Grillowany Boczkowo-Cheddarowy
Grillowany boczek-chleb Cheddar wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 333 kalorie, 13g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, masło, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 33%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Chleb Grillowany Boczkowo-Cheddarowy, Cheddar Bacon Bread-Maszyna Do Chleba, oraz Boczek Cheddar Chleb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pokrój bochenek chleba w plastry o grubości 1 cala. Lekko po jednej stronie każdej kromki chleba posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
3
Kłaść plastry, masło od strony dołu, na nieutwardzonym arkuszu ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Posypać serem, boczkiem i natką pietruszki równomiernie na kromkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
BoczekBoczek
ChlebChleb
5
Kromki chleba, masło do dołu, bezpośrednio na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 4 do 6 minut lub aż dno chleba jest upieczony i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn