Chleb Figowo-Koprowy Na Zakwasie Żytnim
Need a wegańskie przystawki? Chleb Fig i kopru włoskiego na zakwasie żytnim może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 26. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz dojrzałą 100 % - nawodnioną przystawkę na zakwasie, syrop jęczmienny, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Wyznanie # 52: zakwas to mój najtwardszy rywal... chleb rzemieślniczy z przystawką do zakwasu dla podobnych receptur.