Chleb Bananowo-Orzechowy
Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 474 kalorie, 7G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jaja, vanillan ekstrakt, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30), oraz chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat 1 szklanka cukru i masła na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy.
Dodaj tłuczone banany, jajka i wanilię, dobrze ubijając.
Połączyć mąkę i sody oczyszczonej; dodać do mieszanki bananów, ubijając aż tylko połączone. Wymieszać z posiekanymi orzechami pekan.
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką 8-calowej patelni bochenkowej.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Podawać z twarogiem cytrynowym, w razie potrzeby.