Schab nadziewany jabłkiem i kukurydzą

Schab nadziewany jabłkiem i kukurydzą
Schab nadziewany jabłkiem i kukurydzą jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, przetarta szałwia, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schab Faszerowany Jabłkiem, Schab Nadziewany Jabłkiem Pieczony, oraz Schab Nadziewany Jabłkiem Żurawinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę, seler, i 1/8 łyżeczka pieprzu; przykryć i gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
PieprzPieprz
CebulaCebula
4
Dodać pokrojone w kostkę jabłko; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
5
Umieścić mieszankę jabłek w dużej misce i lekko ostudzić. Wymieszać mieszankę farszu, 1/3 szklanki soku, 1/2 łyżeczki szałwii i jajko; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz MixFarsz Mix
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SokSok
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Zaczynając od środka, kroimy wieprzowinę wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz porcje z masłem, układając wieprzowinę na płasko. Obracając ostrze noża równolegle do powierzchni deski do krojenia, pokrój większą część wieprzowiny na pół poziomo, tnąc do drugiej strony, ale nie przez drugą stronę;otwórz płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
7
Umieść folię na wieprzowinę; Funt do grubości 1 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
8
Posypać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
9
Rozłóż farsz na wieprzowinie, pozostawiając 1/2-calowy margines wokół zewnętrznych krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
WieprzowinaWieprzowina
10
Roll up wieprzowina, jelly-roll mody, począwszy od długiego boku. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
WieprzowinaWieprzowina
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
11
Połączyć 1 łyżeczkę pieprzu, 1 łyżeczkę szałwii i 1 łyżeczkę soli; natrzeć wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
12
Ułóż kliny jabłek w jednej warstwie na dnie patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; umieść wieprzowinę na jabłkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
13
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 (nie wyjmuj wieprzowiny z piekarnika).
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Piec dodatkowo 1 godzinę i 15 minut lub aż termometr zarejestruje 15
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
15
Wyjąć wieprzowinę z patelni; przykryć i odstawić 10 minut. Odrzuć kliny jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Połącz 1 szklankę soku, skrobi kukurydzianej i bulionu w małym rondlu; wymieszaj trzepaczką. Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać w 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
17
Wieprzowinę pokroić w plastry o grubości 1/2 cala i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia27
Magazyn