Chińskie smażone placki ryżowe

Chińskie smażone placki ryżowe
Przepis Chiński Stir-fried Rice Cakes jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 729 kalorii, 24g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól, skrobię kukurydzianą, korzeń imbiru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Stir Fried Chinese Sticky Rice Cakes (Nian Gao) przepis (??? Ch?, Smażony ryż z chińską kiełbasą, oraz Smażone Chińskie Warzywa.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn