Chińskie Limy Sezamowe

Chińskie Limy Sezamowe
Chiński Sezam Limas wymaga około 10 minut od początku do końca. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion z kurczaka, olej sezamowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jak gotować: chiński kurczak sezamowy, Sałatka z kapusty pekińskiej z sosem sezamowym, oraz Sałatka z makaronem chińskim z sosem sezamowym.

Instrukcje

1
Usuń limasy z opakowania i pozwól trochę rozmrozić i oddziel je palcami.
2
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu aż do gorąca; dodać olej z orzeszków ziemnych, wirować, podgrzewać przez 30 sekund.Rozsypać fasolę; smażyć energicznie przez 30 sekund, aż kolor zmieni kolor na lodowaty zielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Posypać solą i cukrem i mieszać szybko przez kolejne 30 sekund, aby równomiernie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Dodaj bulion lub wodę, wyrównaj fasolę, włącz ciepło do średnio-niskiego, aby utrzymać silne gotowanie na wolnym ogniu.Przykryć (ale pozostaw pokrywę uchyloną, aby płyn się skoncentrował) i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut.Odsłonić, obrócić na wysoką temperaturę i szybko mieszać, aż pozostała ciecz odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Dodać olej sezamowy, wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić i wlać do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia27
Magazyn