Chińska Zupa Jajeczna
Chińska zupa jajeczna wymaga około 15 minut od początku do końca. Na 59 centów za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawiony rosół z kurczaka, jajko, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Chińska zupa ABC, Chińska Zupa Z Jajkiem, oraz Chińska Zupa Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować bulion z kurczaka i groszek.
Powoli dodaj jajko do wrzącego bulionu, stale mieszając.
Podawać na gorąco, przyozdobione posiekaną zieloną cebulą.