Przepis Chipsy z wędzonym łososiem i salsą z awokado może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, śmietanę, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ledwo wędzony łosoś Richarda Blaisa z Pumperniklem, awokado, Salsanem jajecznym i winegretem "Everything Bagel", Salmon con Salsa de Mandarina y aguacate (łosoś z mandarynką i salsą z awokado), oraz Wędzone Chipsy Z Łososia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.