Chipsy Z Sera Pleśniowego
Chipsy z sera pleśniowego to Wegetariańskie przepis na 180 porcji. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 13 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, masło, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-sos z sera pleśniowego nie musi być kupowany w sklepie, możesz zrobić to w domu, we własnej kuchni i smakuje lepiej w domu, oraz Chipsy Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat niebieski ser i masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż puszyste.
Dodaj mąkę, mak i paprykę, ubijając tylko do połączenia. Uformuj ciasto na 2 (9-calowe) kłody. Owinąć każdy dziennik w folię i schłodzić 2 godziny.
Piec w 350 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Przenieś do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Przechowywać chipsy w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.