Chipsy Z Sera Pleśniowego
Chipsy z sera pleśniowego to Wegetariańskie przepis na 180 porcji. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 13 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser, mielony pieprz, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-sos z sera pleśniowego nie musi być kupowany w sklepie, możesz zrobić to w domu, we własnej kuchni i smakuje lepiej w domu, oraz Chipsy Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat niebieski ser i masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż puszyste.
Dodaj mąkę, mak i paprykę, ubijając tylko do połączenia. Uformuj ciasto na 2 (9-calowe) kłody. Owinąć każdy dziennik w folię i schłodzić 2 godziny.
Piec w 350 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Przenieś do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Przechowywać chipsy w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.