Chipsy Pita

Chipsy Pita
Chipsy Pita wymagają ok. 8 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 26 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku w proszku, sól, cebula w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chipsy Pita Southwest, Chipsy Pita Z Dipem Ogórkowym, oraz Serowe Chipsy Pita.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz pierwsze 4 składniki. Pokryć kliny pita sprayem do gotowania; posypać równomiernie mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
3
Piec w 450 przez 4 minuty lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn