Chipsy Klonowe Pecan
Chipsy klonowe Pecan to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, cukier, klon ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Klonowo-orzechowe lody z cynamonowymi chipsami, Chipsy Z Orzecha Klonowego, oraz Chipsy Z Owoców Klonu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Masło utrzeć z brązowym cukrem i 3/4 szklanki białego cukru.
Wymieszać w ekstrakcie z wanilii i klonu i ubić przez 1 minutę. Beat w jajku, aż tylko mieszane.
Dodać orzechy pekan, mieszając z małą prędkością, aż orzechy pekan są równomiernie rozmieszczone w całym cieście.
Dodać mąkę i wymieszać na średniej prędkości, aż mąka zostanie dokładnie włączona.
Kształt ciasta na 1 1/2 cala do 2 cala kulki.
Tocz kulki w dodatkowym białym cukrze.
Umieść kulki na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek, pozostawiając około 2 cale między kulkami. Spłaszczyć piłkę do około 1/4 cala grubości ręką lub pieczęć cookie.
Piec ciasteczka przez 7 do 9 minut lub do momentu, gdy krawędzie są lekko rumiane.
Niech ciasteczka ostygnie na blasze do pieczenia przez 1 do 2 minut przed przeniesieniem ich do stojaka drutu, aby zakończyć chłodzenie.