Chipsy Chili
Przepis chipsy Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 30 minut. Na 35 centów za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka ancho chili w proszku, pieczywo pita, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipsy Z Chili Tortilla, Chipsy Tortilla Chili Lime, oraz Zapiekanka z chipsami i serem Chili (wegetariańska, GF) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połączyć oliwę z oliwek i wszystkie przyprawy w dużej misce.
Dodaj kliny pita i wrzuć do płaszcza,
Rozprowadzić w 1 warstwie na blasze do pieczenia i piec przez 25 do 30 minut, rzucając raz, aż pita będzie brązowy i chrupiące. Całkowicie schłodzić przed podaniem.