Chipotle zupa z indyka i kukurydzy
Chipotle indyk i zupa kukurydziana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 310 kalorii, 29g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kotletów z indyka, kolendry, kliny limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dwa - fasola i kukurydza Chipotle Indyk Chili (zdrowe!), Kotlety z indyka Chipotle z salsą kukurydzianą, oraz Zupa Kukurydziana Pieczona Chipotle.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać indyka; gotować przez 3 protokół lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w sosie adobo, chiles, rosół z kurczaka, i kukurydza; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać 3 łyżki kolendry i sól. Zupę podzielić równomiernie na 4 miseczki; posypać równomiernie pozostałą kolendrą i pokruszonymi frytkami.