Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Chipotle Tri-Tip spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje $4.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku, sok z limonki, chipotle chiles w adobo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chipotle potarł Steak Tacos z kremem Chipotle i Guacamole, Tajny Składnik (Chipotle): Smażona Ryba Smażona Na Gorąco Chipotle, oraz Tajny Składnik (Chipotle): Podwójna Papryka Red Hot Chipotle Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz chiles, czosnek, kolendra, oliwa z oliwek, sok z limonki i czerwone wino w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Oleju Roślinnego
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dobrze wymieszać i podzielić na 3 duże, zamykane torebki.
3
Dodaj 1 stek do każdej torebki i przechowywać w lodówce przez 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Rozgrzej grilla do średniej wysokości i grilluj steki przez około 10 do 15 minut z każdej strony, obracając się w połowie, aby uzyskać ślady międzyklapu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjmij z grilla, namiotu z folią i pozostaw na 15 minut. Pokrój w plastry ostrym nożem i podawaj na bagietkach z Santa Fe Aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
Aioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 żółty Owocowy Roll-up
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem kolendry, w maszynce i puls, aż aioli jest gęsta i kremowa. Jeśli lubisz kolendrę, złóż ją na końcu.