Chipotle-Pomarańczowe Udka Kurczaka

Chipotle-Pomarańczowe Udka Kurczaka
Chipotle-pomarańczowe udka kurczaka to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 89 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, skórkę pomarańczową, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane udka z kurczaka z pomarańczą i rozmarynem, Chipotle Pomarańczowy Kurczak, oraz Kurczak z pomarańczową glazurą Chipotle.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Połącz 1/4 szklanki soku pomarańczowego, 3 łyżki. sos sojowy, 3 łyżki. brązowy cukier, a następnie 5 składników w płytkim naczyniu lub dużej plastikowej torbie do zamrażarki; dodaj kurczaka. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
RamięRamię
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Kurczak z grilla, przykryty pokrywką z grilla, 10 do 12 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Zdjąć z grilla; przykryć folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Tymczasem trzepaczka razem 2 łyżeczki. brązowy cukier, pozostałe 3/4 szklanki soku pomarańczowego i 2 łyżki. sos sojowy w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
RamięRamię
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Ubij razem skrobię kukurydzianą i 2 łyżeczki. wody i ubić do mieszanki soku pomarańczowego. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu i gotować, ubijając stale, 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Posmaruj sosem kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn