Chipotle hamburgery z awokado Salsa
Chipotle hamburgery z awokado Salsan jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz grzyby, papryka chipotle w sosie adobo, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa, Portobello Burgery z Chipotle awokado Slaw, oraz Oaxacan Hamburgery Z Indyka Z Salsą Chipotle.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Umieść połowę posiekanej kolendry do dużej miski i wymieszać z mielonej wołowiny, papryka chipotle w sosie adobo, grzyby, i sos Worcestershire. Odstaw pozostałą kolendrę na bok. Uformować mieszaninę wołowiny na 4 paszteciki.
Lekko wrzucić Pozostałe kolendry w misce z awokado, cebula, pomidor, papryka jalapeno, sok z limonki, sól, i czarny pieprz.
Grill hamburgery na rozgrzanym grillu, aż rumiane i nie Różowy wewnątrz, o 5 minut na stronie.
Hamburgery podawać na cebulowych rolkach posypanych salsą z awokado.