Chipotle Beef Tostadas
Chipotle wołowina Tostadas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,27 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 718 kalorii, 36g białka, oraz 45 g tłuszczu. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka mielonej wołowiny chuck, sól koszerna, chipotle chile w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chipotle Shrimp Tostadas, Chipotle Chicken Tostadas, oraz Chipotle Fish Tostadas.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mieloną wołowinę, połowa mielonej cebuli, 1 łyżeczka soli i chipotle chile proszku; gotować, mieszając i rozbijając mięso z drewnianą łyżką, aż mięso jest rumiane i cebula jest miękka, o 7 protokół.
Dodać pomidory, fasola i cukinia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukinia jest po prostu miękkie, o 6 protokół.
W międzyczasie, wrzucić mieszankę coleslaw, sok z limonki, i sól i pieprz do smaku w misce.
Podziel tostadas między talerze i łyżka mieszaniny wołowiny na górze. Top z serem, slaw i pozostałą mieloną cebulą.
Zdjęcia Antonis Achilleos