Chili wołowe ze skórką z mąki kukurydzianej
Need a danie główne bezglutenowe? Wołowina Chili z mąki kukurydzianej skorupa może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz wołowinę, oryginalną mieszankę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest idealny do Super Bowl. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Chili wołowe ze skórką z mąki kukurydzianej, Pieczone Chili ze skórką z mąki kukurydzianej, oraz Ciasto Z Serem Chili Z Indyka Ze Skórką Z Mąki Kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 F. w 10-calowej patelni, rozgrzać olej.
Dodać cebulę; gotować, stale mieszając, o 2 protokół lub do miękkości. Wymieszać z wołowiną. W małej misce, wymieszać chili w proszku, 1 łyżka Bisquick mix i wody; wymieszać do mieszaniny wołowiny. Wmieszać pomidory i chili; podgrzać do wrzenia, często mieszając.
Wlać mieszaninę wołowiny do niepreparowanej 2-kwartowej zapiekanki. Wymieszać 3/4 szklanki Bisquick wymieszać, mączka kukurydziana, mleko i jajko, aż dobrze wymieszane. Łyżka na mieszaninę wołowiny. Wierzch z dzwoneczkami.
Piec odkryte 35 do 40 minut lub do złotego koloru.