Chili Wieprzowe Szarpane

Pulled Pork Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.17 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, pomidory gotowe na chili, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork, Smoky Pulled Pork Chili, oraz Łatwo Ciągnięta Wieprzowina Chili.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem mięsa, sera i śmietany w powolnej kuchence.
Dodać mięso; przykryć pokrywką. Gotować na niskim 10 do 12 godzin (lub na wysokim 7 godzin).
Wyjąć mięso z wolnej kuchenki. Mięso rozdrobnić; powrócić do powolnej kuchenki. Mieszaj.
Łyżka do misek; wierzch z serem i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada