Chili w wolnowarze

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych do swojej skrzynki z przepisami, Chili w Wolnowarze może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja zawiera 443 kalorie , 28 g białka i 14 g tłuszczu . Za 1,52 dolara za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 7 osób. Można go spożywać o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Super Bowl . Sprawdza się jako danie główne. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka fasoli, pomidorów w puszce, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to przepis w rozsądnej cenie dla fanów amerykańskiego jedzenia. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 4 godzin i 15 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 87% , co jest niesamowite. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także przepisy Kicked Up Slow Cooker Chili , Slow Cooker Kahlua Pork with Sweet Chili Pineapple Sauce i Slow Cooker Chili .
Instrukcje
Na dużej patelni, na średnio wysokim ogniu, podsmaż mieloną wołowinę przez 5–10 minut, aż się zrumieni.
Przenieś do wolnowaru. Następnie dodaj cebulę, zieloną paprykę, fasolę i pomidory do wolnowaru. Dopraw chili w proszku do smaku. Gotuj na wysokim ustawieniu przez 4 godziny lub do momentu, aż wszystkie warzywa będą miękkie.