Chili w wolnowarze

Chili w wolnowarze
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych do swojej skrzynki z przepisami, Chili w Wolnowarze może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja zawiera 443 kalorie , 28 g białka i 14 g tłuszczu . Za 1,52 dolara za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 7 osób. Można go spożywać o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Super Bowl . Sprawdza się jako danie główne. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka fasoli, pomidorów w puszce, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to przepis w rozsądnej cenie dla fanów amerykańskiego jedzenia. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 4 godzin i 15 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 87% , co jest niesamowite. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także przepisy Kicked Up Slow Cooker Chili , Slow Cooker Kahlua Pork with Sweet Chili Pineapple Sauce i Slow Cooker Chili .

Instrukcje

1
Na dużej patelni, na średnio wysokim ogniu, podsmaż mieloną wołowinę przez 5–10 minut, aż się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przenieś do wolnowaru. Następnie dodaj cebulę, zieloną paprykę, fasolę i pomidory do wolnowaru. Dopraw chili w proszku do smaku. Gotuj na wysokim ustawieniu przez 4 godziny lub do momentu, aż wszystkie warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia26
Magazyn