Chili Tylnej Klapy stada

Chili Tylnej Klapy stada
Chili Tylnej Klapy stada może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 907 kalorii, 55g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Mieszanka fasoli pinto, chili w proszku, navy beans i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest świetne. Podobne przepisy to 6th Annual Chili Contest: wpis # 3-Titletown Tailgate Chili + cotygodniowe Menu, Klapa Tylna Chili, oraz Boilermaker Tylna Klapa Chili.

Instrukcje

1
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę, cebula, papryka, czosnek, przyprawa chili, chili w proszku, mielony kminek, cebula w proszku, i czosnek w proszku w dużym garnku na średnim ogniu, aż mięso jest rumiane, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę PomidorówOkoło 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Kminek MielonyKminek Mielony
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory, pokruszone pomidory, duszone pomidory, navy beans, fasola chili, fasola pinto, fasola, czarna fasola, i black-Eyed peas w mieszaninie wołowiny; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż smaki mieszanka i chili jest rozgrzany przez, co najmniej 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Rot*el Lub Inna Marka Pieczone Na Ogniu Pokrojone W Kostkę Pomidory Z Chili (nie Odsączone)Rot*el Lub Inna Marka Pieczone Na Ogniu Pokrojone W Kostkę Pomidory Z Chili (nie Odsączone)
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Fasola PintoFasola Pinto
Fasola GranatowaFasola Granatowa
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia88
Magazyn