Chili Potato Burritos
Przepis chili Potato Burritos jest gotowy w około 35 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, SOS enchilada, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 40 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Chili Potato Burritos, Chili Potato Burritos, oraz Burritos Z Serem Chili.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki, i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Odcedzić, schłodzić i zacieru.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce do mieszania, połączyć puree ziemniaczane, 3/4 szklanki sera, chili w proszku, kminek, czosnek, sól i pieprz. Łyżka równomiernie do tortilli i zwinąć.
Umieść rolowane tortille obok siebie w 8x8 calowej patelni do pieczenia.
Na wierzch równomiernie rozprowadzić sos enchilada i posypać pozostałym serem.
Piec w nagrzanym piekarniku 15 minut, lub aż ser będzie bąbelkowy.