Chili Limonka Awokado
Przepis chili Limonka awokado jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 269 kalorii, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chili Lime Dorsz, Dip Chili-Limonka, oraz Popcorn Chili-lime dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę awokado i usunąć dół.
Zwijaj limonki lub podgrzewaj w kuchence mikrofalowej przez 10 sekund, aby uzyskać przepływ soków. Zmniejszyć o połowę limonki. Rozetrzyj połówki awokado delikatnie 1/2 limonki, aby opóźnić brązowienie. Limonki sok w małej misce i wymieszać z cukrem, chili w proszku i soli za pomocą widelca lub małą trzepaczką.
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w wolnym strumieniu podczas mieszania dressingu.
Wlać opatrunek do wnęk awokado, rozprowadzając go równo i podawać.
Udekoruj szczypiorkiem lub kolendrą jako opcjonalny Dekor.