Chili Bez Fasoli

Chili Bez Fasoli
Przepis bez fasoli Chili jest gotowy w około 4 godziny i 10 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ryż, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Działa dobrze jako tani hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują 8. doroczny konkurs Chili: wpis-wegetariańskie Chili z trzema fasolami + menu tygodniowe, do Crockpot Chicken and Bean Chili and Chili Cheese Dip, oraz 9th Annual Chili Contest: Entry-Beef, Chorizo i Bean Taco Chili + cotygodniowe Menu.

Instrukcje

1
Rozdrobnij wołowinę na 3-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Dodaj kolejne 11 składników i dobrze wymieszaj. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 4-6 godzin lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
3
Podawać z ryżem lub makaronem i wybranymi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
RyżRyż

Wyposażenie

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz i Grenache to moje najlepsze typy na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować, jest Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Jasnozłoty Kolor Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń, prażonej bagietki z nutą cytrusów cytrynowych i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie ze smakami zielonego jabłka, zielonej herbaty jaśminowej i prażonych migdałów. Ta Brut nature cava jest niezwykle wszechstronna, ponieważ nie dodaje się dawki, więc kwasowość i bąbelki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, labraks marynowany miso, tuńczyk inkrustowany sezamem, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn