Chili Bez Fasoli

Chili Bez Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj fasoli Chili Sans. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 969 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 5,15 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mielony kminek, koszerną sól i pieprz, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Real Louisiana Red Beans and Rice (Sans Animaux), Chili Dip-tamales w puszkach, fasola chili, Rotel i inne tworzą aromatyczny dip, oraz Moules Sans Frites dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piekarniku rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać wołowinę i chorizo i dusić w dół. Zacznij rozbić kawałki drewnianą łyżką i niech sear, aż wołowina nie jest już różowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3
Wyjąć mięso z garnka i pozostawić tłuszcz. Następnie dodać cebulę, chili w proszku, kminek, paprykę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż cebula są miękkie, 7 do 8 protokół. Deglaze z piwem. Gotować, aż zapach alkoholu ustąpi, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
AlkoholAlkohol
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj ostry sos, pomidory, bulion i zarezerwowane mięso. Dusić aż zgęstnieje, często mieszając, o 20 protokół. Dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn