Chile-Przyprawione Steki Z Polędwicy

Chile-Przyprawione Steki Z Polędwicy
Steki z polędwicy przyprawione Chile mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, steki z polędwicy wołowej, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sylwestrowe steki z polędwicy, Tropikalne Steki Z Polędwicy, oraz Steki Buffalo z Chile-olej czosnkowy.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połącz pierwsze 9 składników w małej misce i równomiernie rozetrzyj mieszaninę marynaty po obu stronach steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Niech steki stać w temperaturze pokojowej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
4
Wyjmij steki z marynaty, a pozostałą marynatę wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
5
Umieść steki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć z grilla i odstawić 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn