Chile - imbir Grillowany Tuńczyk, z sałatką w stylu koreańskim
Chile - imbir Grillowany Tuńczyk, z sałatką w stylu koreańskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,78 zł / porcja. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, czosnek, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Koreańskie grillowane żeberka z imbirem, Chiles i szybkim Kimchee, Zapiekany tuńczyk Ahi z rukolą, Chile i sałatką imbirową, oraz Char - grillowane kotlety wieprzowe w stylu koreańskim z grilla i Rękodzieło Koreańskie mięso Giveaway dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, połączyć kapustę, kiełki fasoli, i ogórek.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.