Chile Crusted Rack of Lamb
Chile Crusted Rack of Lamb wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 21g tłuszczu i w sumie 389 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,3 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką proszek ancho chile, bułkę tartą, liście tymianku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Skorupa Jagnięca, Ruszt jagnięcy ze skórką ziołową, oraz Ruszt jagnięcy ze skórką ziołową dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Na ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu dodaj masło. Gdy masło się rozpuści, dodaj szalotki i tymianek i smaż do miękkości, około 2 minut.
Dodaj proszek chile i wymieszaj.
Dodaj bułkę tartą i smaż na złoty kolor, około 5 minut. Dopraw do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Wyjmij okruchy do małej miski i ostudź.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Na tej samej dużej patelni na dużym ogniu rozgrzej olej. Pracując partiami, dodaj stojaki jagnięce na patelnię, zaokrągloną stroną do dołu. Smażyć na brązowo, 3 do 5 minut.
Przenieś na czystą deskę do krojenia, podsmażoną stroną do góry.
Rozłóż 2 łyżeczki musztardy na każdym stojaku. Wciśnij okruchy do musztardy na stojakach, dzieląc równo.
Przełóż na blachę do pieczenia z obramowaniem. Piecz w piekarniku do pożądanego wysmażenia, 25 minut dla średniej studni.
Odstaw jagnięcinę na 5 do 7 minut przed pokrojeniem. Ułóż pokrojoną jagnięcinę na półmisku i podawaj.