Tarta Z Dżemem Streusel

Tarta Z Dżemem Streusel
Tarta z dżemem Streusel jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, sól koszerna, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jabłkowa Tarta Streusel, Tarta Maślana Streusel, oraz Tarta Malinowo-Cynamonowa Streusel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350° F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rozłóż posiekane migdały na blasze do pieczenia i opiekaj je w piekarniku przez około 5 minut, aż staną się jasnobrązowe i będą pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć mąkę, migdały, owies, zarówno cukry, sól, i soda oczyszczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
( 23)( 23)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
4
Ubij je razem, aż się połączą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Wlać roztopione masło na tę mieszaninę i, za pomocą drewnianej łyżki lub dłoni, dobrze wymieszać masło. To powinno być wilgotne, kruche ciasto przypominające granolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Weź 2/3 mieszaniny i naciśnij go na dole i po bokach 9-calowej zdejmowanej dolnej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Rozłóż przetwory na dolnej skorupie, a pozostałe ciasto pokrusz na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Gotować przez około 50 do 60 minut, obracając patelnię po 30 minutach. Tarta robi się, gdy jest złota, a dżem jest bąbelkowy. Fajna tarta na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Zdjąć pierścień tart i pokroić tart na 8 lub 10 klinów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn