Chilaquiles Z Letnimi Warzywami, Ricottą, Zieloną Salsą I Jajkiem

Chilaquiles Z Letnimi Warzywami, Ricottą, Zieloną Salsą I Jajkiem
Przepis Chilaquiles z letnich warzyw, Ricotta, Zielony Salsan i jajko może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pomidory koktajlowe, letnie warzywa, chipsy tortilla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od nie jeść w Nowym Jorku ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Ricottan i szpinak Tortelloni z letnimi warzywami, Duszona Fasolka Szparagowa I Letnie Warzywa, oraz Summer Veggie Egg Scramble.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia14
Magazyn