Chicken Chasseur (kurczak w stylu myśliwskim)

Chicken Chasseur (kurczak w stylu myśliwskim)
Chicken Chasseur (kurczak w stylu myśliwym) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 88g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 1127 kalorii. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz wino, liście estragonu, koniak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć klarowane masło można śledzić to danie główne z Tarta Z Surową Czekoladą jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Chasseur (Kurczak po myśliwsku) z kremową polentą z Gruyere i parmezanem, Kurczak w stylu myśliwym, oraz Kurczak Cacciatore (Kurczak W Stylu Myśliwskim) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Kawałki kurczaka przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
4
Podgrzać kilka łyżek klarowanego masła w holenderskim piecu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Cukru Demerara3 łyżki Cukru Demerara
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Umieścić kurczaka w skórce do dołu i gotować, aż złoty kolor brązowy. Obróć kurczaka i brąz drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
Wyjąć kurczaka do blachy do pieczenia i piec w piekarniku, aż tylko gotowane przez, o 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć z patelni wszystkie oprócz 2 łyżek tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i podsmażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
9
Dodaj szalotki i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
10
Zdjąć patelnię z ognia i dodać koniak i gotować aż do całkowitego zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dodać wino i gotować do całkowitego zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
Dodać bulion i pomidor i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować, aż sos będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tył łyżki ("nappe"), a następnie zawirować w maśle ("monter au beurre"). Po dodaniu masła sos nie może być dalej zmniejszany, ponieważ pęknie. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać z estragonem i trybulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
TrybulaTrybula
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
13
Wyjmij kurczaka z piekarnika i pozostaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Usunąć mostek z piersi.
15
Pokrój każdą pierś na 2 równe kawałki na ukos.
16
Wytnij Nogi na 2 kawałki w stawie i na ukos i usuń thighbones.
17
Podawać 1 kawałek nogi i 1 kawałek piersi. Upewnij się, że tylko 1 sztuka zawiera kość.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
18
Podawać na gorących talerzach, posypane sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn