Chicago Deep-Dish Kiełbasa Pizza

Chicago Deep-Dish Kiełbasa Pizza
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać Chicago Deep-Dish kiełbasa Pizzan spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $8.68 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 122g białka, 158 g tłuszczu, oraz w sumie 2734 kalorii. Sprawdza się jako drogie danie główne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sos do pizzy, paprykę, ciasto do pizzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 80%. Spróbuj Chicago-Style Deep-Dish Kiełbasa Pizza, Chicago Deep Dish Pizza, oraz Chicago Deep-Dish Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Brązowa kiełbasa z warzywami na patelni. Wymieszać z sosem do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
WarzywaWarzywa
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia.
4
Rozwiń ciasto do pizzy; naciśnij na dolną i górną stronę 9-calowej płyty do ciasta z głębokim naczyniem rozpylonej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Ciasto Do PizzyCiasto Do Pizzy
5
Posypać 1/2 szklanki sera na dno skorupy; przykryć mieszanką kiełbasy i pozostały ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec 35 min. lub aż skorupa będzie głęboka złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić 10 min. przed cięciem do serwowania.

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casan Emma Chianti Classico z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G to eleganckie wino z bukietem kwiatów i nutami wiśni. Ma zrównoważoną świeżość, dobrą strukturę i aksamitne taniny. Starzony przez 1 rok w 500-litrowych beczkach, ma intensywny rubinowy czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Dzięki trwałemu wykończeniu z dobrą kwasowością i mineralnością idealnie nadaje się do łączenia z makaronem i wędlinami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia55
Magazyn