Cherry Tortoni

Cherry Tortoni
Cherry Tortoni może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz migdały i całkowicie, cukier, wino marsala i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cherry Tortoni, Cherry Tortoni, oraz Świąteczne Tortoni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli używasz mrożonych wiśni, rozmrażania, rezerwowania soków. Dusić wiśnie, 1/2 szklanki cukru i likier w 2-do 3-quart ciężki rondel, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż wiśnie są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Ubij razem skrobię kukurydzianą i wodę do połączenia, a następnie ubijaj do mieszanki wiśni i gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Przełożyć do płytkiej miski i schłodzić, odsłonięte, 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Pulse 1 szklanka migdałów w robocie kuchennym, aż drobno zmielone (nie pulsować do pasty).
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Przenieść do miski i wymieszać wafel okruchy i masło widelcem, aż dobrze połączone. Mieszaninę okruchów równomiernie wkleić na dno i 1 1/2 cala w górę strony masłowej formy sprężynowej, a następnie zamrozić podczas napełniania, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Ubij białka z pozostałym 1/3 szklanki cukru, śmietana z kamienia nazębnego i szczyptą soli w średniej metalowej misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą za pomocą ręcznego miksera elektrycznego ze średnią prędkością, aż białka po prostu trzymać miękkie szczyty i natychmiastowy odczyt rejestry termometr 170 ° F, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wyjąć miskę z rondla i nadal ubijać białka, aż po prostu trzymać sztywne szczyty, o 2 minuty więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubij śmietanę z Marsalą w innej misce ze średnią prędkością, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty. Delikatnie, ale dokładnie złożyć zmielone amaretti i połowę białek. Złóż pozostałe białka i wlej do skorupy na patelni, wygładzając górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka AmarettiCiasteczka Amaretti
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wiśnie odcedzić na sitku ustawionym nad miską i rezerwować soki. Wiśnie rozsypać równomiernie na wierzchu tortoni, a następnie wirować w tortoni czubkiem ostrego noża, aby uzyskać marmurkowy efekt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Posypać wierzch tortoni z pozostałą 1/2 szklanki tosty pokrojone migdały i zamrażać, luźno przykryte, do firmy, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
6
Odstawić na patelni w temperaturze pokojowej 10 minut, aby lekko zmiękczyć przed podaniem. Ostrożnie usuń stronę patelni, a następnie pokrój tortoni w kliny i podawaj z sokami wiśniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
* Tortoni można zamrozić do 1 tygodnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn