Chef John ' s Butterless Béarnaise Sauce
Chef John ' s Butterless Béarnaise Sauce może być tylko sos, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, estragon Dijon musztarda, ocet estragonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chef John ' s Chimichurri Sauce, SOS Chef John ' s White, oraz Chef John 's Shepherd' s Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żółtka, czarny pieprz, musztardę estragon Dijon, ocet estragonowy, wodę i sól ubić w metalowej misce lub małym rondlu.
Umieścić na małym ogniu i ubijać, aż mieszanina piany, małe kawałki pary pojawiają się z sosu, a sos jest gorący i gęsty, 1 do 2 minut. Podnieś i opuść patelnię nad ciepłem, aby zwiększyć lub zmniejszyć ciepło.
Zdjąć z ognia i ubić jeszcze kilka sekund, aby sos był lekko puszysty.