Cheesy Seafood gratin
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Cheesy Seafood gratin. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 632 kalorie, 12g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 221 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka sosu serowego, porów, musztardy pełnoziarnistej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Seafood Au Gratin, Cheesy Barley Gratin, oraz Serowa Zapiekanka Ziemniaczana.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 200C / 180C wentylator / Gaz 6 i podgrzać olej na dużej patelni.
Dodać pory i trochę przypraw, i gotować przez 10 minut, aż naprawdę miękkie. Wymieszać połowę natki pietruszki i łyżkę do 2 zapiekanych naczyń.
Podzielić rybę pomiędzy 2 potrawy, wymieszać musztardę z sosem serowym i łyżką na wierzchu ryby.
Umieścić na blasze do pieczenia i gotować przez 15 minut można umieścić chleb w piekarniku, aby ogrzać się przez ostatnie kilka minut, jeśli jest trochę czerstwy.
Wyjmij chleb z piekarnika i włącz grilla, aby na 2 minuty sparzyć wierzchy zapiekanki, a następnie wyjmij z piekarnika. Tarkę rozsypać z pozostałą pietruszką i podawać z kawałkami chleba do wytarcia.