Cheesy California Chicken Casserole
Przepis Cheesy California Chicken Casserole można zrobić w około 1 godzinę i 20 minut. Ten przepis daje 8 porcji z 422 kalorie, 27g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Za 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś liście majeranku, wodę, proszek czosnkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Z łyżką wynik 62%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kalifornijska Zapiekanka Z Kurczaka, California Casserole, oraz Kalifornijska Zapiekanka Śniadaniowa Z Awokado.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
W rondelku wymieszać wodę i margarynę i zagotować. Wymieszać farsz wymieszać z wodą i margaryną do zwilżenia; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić na 5 minut. Puch widelcem.
Rozłóż ugotowanego kurczaka na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia i rozłóż mrożone warzywa na kurczaku. Top warzywa z amerykańskimi plastrami sera w warstwie.
Wymieszaj krem z zupy grzybowej, czosnku w proszku, majeranku, tymianku i szałwii w misce i posmaruj plasterkami sera.
Posyp farsz na wierzchu zapiekanki równą warstwą.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż zapiekanka zacznie bulgotać i rumiać, około 1 godziny.