Cheesecake Swirl Bars

Cheesecake Swirl Bars
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 691 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.9 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ekstraktu z rumu, ajerkoniaku, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sernik Żurawinowy Wirowy, Nutella Swirl Cheesecake Bars, oraz Nutella Cheesecake Swirl Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce, mieszając do wymieszania. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie lekko nasmarowanej kwadratowej patelni 8 "lub 9".
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
2
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Serek śmietankowy, cukier i ekstrakt z rumu ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Wlać 1 1/2 szklanki ciasta z serem śmietankowym równomiernie na upieczoną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Wymieszać ajerkoniak do pozostałego ciasta. Ciasto podzielić na pół; roztopioną białą czekoladę wymieszać na 1 porcję. Łyżka równomiernie na ciasto z serem śmietankowym. Wymieszać roztopioną półsłodką czekoladę do pozostałego ciasta. Łyżki ciasta czekoladowego upuść równomiernie na warstwę białej czekolady; delikatnie obracaj ciasto nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
AjerkoniakAjerkoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Piec w 350 przez 30 do 33 minut lub aż prawie zestaw. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
8
Pokroić w kratki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn