Cheeseburgery ze Zwęglonymi zielonymi chili i cebulą
Cheeseburgery ze Zwęglonym Zielonym Chiles i cebuli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 951 kalorii, 52g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, mielony pieprz, bułki hamburgerowe z sezamem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Żeliwne domowe frytki z pieczonym Zielonym Chiles, kolendrą, zieloną cebulą, Radicchio i kremowym sosem czosnkowym, Asian Grilled Skirt Steak & Smażona Zielona Cebula, oraz Grillowane Sardynki, Zwęglona Cytryna I Chiles.
Instrukcje
Ubić majonez i sos barbecue w małej misce do wymieszania. Kryj się i wyluzuj.
Zmielony uchwyt wymieszać z 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu tylko do wymieszania (nie przesmarowywać). Formuj mieszaninę na sześć pasztetów o grubości 1 1/2 cala. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Uruchom 1 metalowy szaszłyk poziomo przez środek każdego plasterka cebuli.
Plastry cebuli delikatnie posmarować olejem. Chiles natrzeć olejem.
Przenieść cebulę i chiles do grilla. Cebule Grill aż zmiękną i rumiane, o 5 minut na stronie.
Usuń szaszłyki z cebuli. Cebulę posiekać; przenieść do małej miski. Char chiles aż poczerniały ze wszystkich stron. Włóż chiles w papierowej torbie 10 minut. Obrać, nasiona i posiekać chiles.
Wymieszać z cebulą. Cebulę i chili doprawić solą i pieprzem.
Hamburgery posypać solą i pieprzem. Hamburgery Grill aż gotowane do pożądanej doneness, o 4 minut na stronie dla średnich. Top każdy burger z 2 plastry sera podczas ostatniej chwili gotowania.
Umieść dolne połówki rolek na powierzchni roboczej. Podziel mieszankę chile cebuli między rolki.
Umieść cheeseburgery na mieszance chile-cebula.
Rozprowadzić 1 łyżkę majonezu-sos barbecue na serku, przykryć wierzchem bułki i podawać, przekazując pozostały sos.
Świeżo mielone mięso naprawdę robi soczystą różnicę, jeśli chodzi o hamburgery. Wystarczy wybrać ładny kawałek chuck pieczeń w supermarkecie i poprosić rzeźnika, aby zmielić go dla Ciebie.* Świeże chili dostępne na rynkach Ameryki Łacińskiej i niektórych supermarketach.